Hapşırmanın Karakteriniz Üzerindeki Etkileri

Dışa bırakmak

Bu insanlar hapşırmayı çok zevkli buluyor. Genellikle gürültülü ve olumludurlar ve hemen hemen her durumda hapşırmayı umursamazlar. Bu insanlar aynı zamanda iddialı ve özgüvenlidirler ve sosyal bağlamlarda kendilerini rahat hissederler.

Fare hapşırığı

Fare hapşırıkları, hapşırırken utangaçtır ve genellikle göze çarpmayan bir şekilde burunlarını sümkürür. Hiç ses çıkarmamaya ya da minimumda tutmaya çalışırlar. Bu kişi utangaç olarak kabul edilir, ancak görgü kurallarına sahiptir ve sosyal olarak neyin kabul edilebilir olup olmadığının farkındadır. Bu insanlar genellikle sosyal yargıya da daha duyarlıdır.

Seri algılayıcı

Bu alışkanlık isteğe bağlıdır ve insanlar bunu rahatsız edici bulabilir. Seri koklayıcılar, hapşırmanın dışarı çıkmasına izin vermek yerine, adından da anlaşılacağı gibi, sürekli burnunu çeker, böylece yanlışlıkla hapşırmaya izin vermezler. Bu insanlar toplum içinde burunlarını sümkürmekten rahatsız ve sosyal olarak güvensizdirler.

Kesintisiz hapşıran veya seri hapşıran

Bu tür hapşırıklar bunu defalarca ve coşkulu bir şekilde yaparlar ve ayrıca fiziksel olarak gerekenden fazlasını yaparlar. Pek çok insan bunu sosyal olarak kabul edilebilir bulmuyor ve bunu kötü sağlık ve hasta olmakla ilişkilendiriyor.

Paranoyak müfettiş

Paranoyak muayeneciler her zaman hapşırıklarından ve burun üflemelerinden arta kalan kalıntıları ararlar ve ellerinden geldiğince temizlemeye çalışırlar. Bu tür insanlar görünüşleri konusunda hassastır ve insanların onlar hakkında dışarıdan ne düşündükleri konusunda endişelidir.

 

Sen hangi tür hapşırıcısın? Bu teorilere katılıyor musun?