Film Önerisi: Mr. Popper’s Penguins

Mark Waters’ın yönetmenliğini yaptığı ve Türkçe’ye “Babamın Penguenleri” olarak çevrilen filmin oyuncu kadrosunda Jim Carrey, Carla Gugino, Ophelia Lovibond var. Imdb puanı 6 olan bu film komedi ve aile kategorisinde yer buluyor.

Filmin başrolü Jim Carrey, Tom Popper karekterini canlandırıyor. Tom Popper, eşinden ayrılmış iki çocuk babası bir iş adamıdır. Babası, o çok küçükken dünya gezine çıkmış, Tom’da babasına duyduğu özlemle hep eksik hissetmiştir.Filmden bir kare

Tom’un hayatı rutin bir şekilde devam ederken bir gün babasının vasiyeti ona ulaştırılır ve birkaç gün sonra kapısının önünde dondurulmuş hayvanların konulmuş olduğu bir kasa bulur. Kasadan çıkan pengueni heykel zanneden Tom, çok geçmeden onun canlı bir penguen olduğunu anlar. Bu penguenden kurtulmak için yollar arasa da birkaç gün sonra çok daha fazla penguen ile başı belaya girer. Tom çocuklarının da ısrarı üzerine penguenlerle yaşamaya çalışır.

Tom’un penguenlerle olan bu küçük hikayesi oldukça eğlenceli ve komik. Benimde izlerken oldukça eğlendiğim bu filmi ailecek tereddüt etmeksizin izleyebilirsiniz.

Şimdiden iyi seyirler.